Online Assessments

Betere prestaties en duurzame resultaten voor organisaties, leidinggevenden en medewerkers door de inzet van hoogwaardige en wetenschappelijk onderbouwde assessment oplossingen.

Online assessments

Direct Contact

Online assessments

LinkedIn
Facebook

HR-instrumenten, Online Assessments, E-Assessments.......

Learn & Lead

Er zijn vele benamingen voor de online vragenlijsten en testen. Er zijn ook net zoveel aanbieders en toepassingen van deze E-assessments. GreenshootHR is een specialist in online assessments. Wij adviseren organisaties en HR-adviesbureaus over de inzet van online assessments. Wij hebben exclusiviteit voor verschillende instrumenten en aanbieders en kunnen door het brede aanbod aan persoonlijkheidsvragenlijsten en testen de meest passende oplossing bieden. Alle online assessments voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van validiteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid en worden dagelijks door onze eigen consultants ingezet.

Wat levert het mij op?

Voor organisaties:E-Assessments, assessments, HR tools, psychometrische vragenlijsten,

Online assessments helpen om voor een relatief lage investering de kwaliteit van je HR-proces aanzienlijk te verhogen. Je kunt als HR-professional binnen een organisatie zelf invulling geven aan persoonlijkheidsonderzoeken, teamassessments, leiderschapstrajecten of bijvoorbeeld loopbaanadvies zonder verdere tussenkomst van een externe consultant. GreenshootHR zorgt ervoor dat de HR-professionals en/of leidinggevenden in een organisatie in staat zijn de online assessments te gebruiken. De organisatie is daardoor onafhankelijker en beter geworden.

We noemen dat 'Blijvend Beter'.

Voor HR-adviesbureaus:

Professionele adviseurs op het gebied van bijvoorbeeld recruitment, assessments, coaching, teambuilding of loopbaanadvies gebruiken onze online assessments om de kwaliteit van hun dienstverlening te verbeteren. Dagelijks zetten onze partners onze instrumenten in om hun klanten het beste te bieden. Ook dragen verschillende online assessments er aan bij dat ze hun portfolio kunnen uitbreiden met nieuwe diensten. GreenshootHR denkt mee over de inzet van deze online assessments en in hoeverre we HR-adviesbureaus kunnen ondersteunen bij hun positionering in de markt.