Direct Contact

Over Greenshoot HR

LinkedIn
Facebook

Greenshoot!

Groene scheut! Een groene scheut staat voor groei en ontwikkeling. Het staat voor de weg omhoog, nieuwe uitdagingen en de toekomst. Voor GreenshootHR betekent dit dat wij onze kandidaten en opdrachtgevers met onze HR-adviezen en HR-instrumenten ondersteunen in hun groei en ontwikkeling.

Onderdeel Hucama Group.
GreenshootHR is een onderdeel van de internationale Hucama Group ApS. GreenshootHR vertegenwoordigd de Hucama Group in de Benelux. Kijk voor meer info op www.hucama.com 

 Onze missie  Onze visie

Missie

Onze missie is om organisaties te ondersteunen in het behalen van hun doelstellingen door de inzet van onze kennis en HR-instrumenten. Wij ondersteunen organisaties in het zoeken, ontwikkelen en te gelde maken van het aanwezige talent en potentieel, waarbij we vooral voor de duurzame oplossing gaan.

Visie

Wij geloven in de winnende kracht van goede en passende medewerkers en leidinggevenden.

Succesvolle medewerkers  en leiders zijn de belangrijkste en meest flexibele resources voor een organisatie om in te zetten in het behalen van haar doelstellingen.

 

Onze aanpak voor organisaties 

Onze aanpak voor organisaties

Onze aanpak is pragmatisch en resultaatgericht. Doeltreffend. Maar nog belangrijker, wij maken organisaties Blijvend Beter. Blijvend Beter door vooral te kijken naar wat de organisatie zelf kan of zou moeten kunnen. Wij zijn ervan overtuigd dat u vaak als HR-professional of leidinggevende het beste weet wat uw organisatie of medewerkers nodig hebben. U weet vaak het beste wat er leeft en bent daarmee de aangewezen persoon voor bijvoorbeeld selectie, coaching of functieprofilering. Door ons advies en de inzet en beschikbaarheid van onze testinstrumenten bent u als organisatie in staat een groot deel zelf te doen. Nu en in de toekomst. U bent door deze adviezen en testinstrumenten als organisatie Blijvend Beter geworden.
 
Wij beseffen dat er situaties zijn waarbij de inzet van een externe adviseur gewenst of noodzakelijk is. Uiteraard zijn wij dan genoeg geëquipeerd deze projecten of HR-vraagstukken voor u op te pakken. Zo hebben we coaches, werving&selectie consultants en assessmentpsychologen in dienst die veel ervaring hebben in verschillende sectoren en het gebruik van verschillende methodieken.

Onze aanpak voorHR-adviesbureau's

Onze aanpak voor HR-adviesbureau's

GreenshootHR ondersteunt HR-adviesbureau's, organisatieadviseurs en trainingbureau's in het versterken van hun propositie. Met onze HR-instrumenten stellen wij onze klanten in deze sectoren in staat zich te onderscheiden. Door de inzet van onze HR-instrumenten en HR-programma's verhogen we niet alleen de kwaliteit van hun dienstverlening, maar bieden we tevens toegang tot nieuwe diensten en workshops.