Topprestaties met talent in organisaties

Hoe doet men het in de sport. Hoe helpt de wetenschap?

Trainingen

Events

Topprestaties met talent in organisaties

LinkedIn
Facebook

Topprestaties met talent in organisaties

GreenshootHR nodigt u uit voor een bijeenkomst waarin ingegaan wordt op talentidentificatie en benutting en ontwikkeling van talent gericht op het leveren van topprestaties van individuele mensen en teams.

Bij het leveren van topprestaties proberen leiding gevenden het maximale te halen uit zichzelf en hun team.

Bij de samenstelling van een team gaat het niet alleen om de identificatie van het talent, maar nog meer om de benutting en ontwikkeling van dat talent.
Door een goede combinatie van menselijke en instrumentele factoren in te zetten kan de kans op het behalen van een topprestatie aanmerkelijk worden verhoogd.

In het ‘Landstede Theater van de Sport’ (link voor info) spreken Redbad Strikwerda en Michele Guerini over hun werkwijze bij de identificatie, benutting en ontwikkeling van talent.

Redbad Strikwerda is de succesvolle volleybalcoach van Landstede. Zijn team behaalde de afgelopen 3 jaren het landskampioenschap, de afgelopen 2 jaar zelfs de triple (kampioen, bekerwinnaar en supercup). Landstede werkt aan de opleiding van jeugdig talent via een topsportprogramma, waarbij o.a. volleyballers, basketballers, voetballers, hockeyers en waterpoloërs worden op geleid. Redbad zal vertellen op welke manier hij de onderwerpen talentidentificatie, ontwikkeling en benutting in zijn werk inzet.

Michele Guerini is CEO van het Deense HuCaMa, samenwerkingspartner van GreenshootHR. Hij heeft veel ervaring in profit en non-profitorganisaties en in het Deense topvoetbal met de benutting en ontwikkeling van talent. Uniek hierbij is de inzet van psychometrische informatie, waarbij de analyse van persoonskenmerken, die werkelijk bijdragen aan succes centraal staan.
Michele zal ingaan op de wijze waarop dit kan worden benut in organisaties en de wetenschappelijke achtergronden daarvan.

Gastheer Mark de Vries is Adviserend Partner Aantrekkelijk Werkgeverschap bij GreenshootHR.
Zijn bijdrage is gericht op het helpen van organisaties om verbinding te leggen tussen klant- en medewerkersbeleving.
Hij richt zich op de betere benutting van capaciteiten van medewerkers en organisaties door ze op te lijnen aan de organisatiedoelen. Daarbij maakt hij gebruik van de mogelijkheden die een organisatie vaak al in huis heeft; door vanuit verschillende perspectieven naar de eigen organisatie, haar medewerkers en haar doelen te kijken en –vooral- deze perspectieven te benutten.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 21 september 2015 van 14.00 – 16.30 uur.
Aansluitend is er gelegenheid om met elkaar na te praten.

Het adres van de locatie:

Landstede Sportcentrum
Hogeland 10
8024 AZ Zwolle

U kunt zich aanmelden bij Mark de Vries; devries@gs-hr.nl. of onderstaand inschrijfformulier invullen.

Dit mailadres kunt u ook gebruiken voor meer informatie of bellen met Mark: 06-83526272.

Inschrijven